În ajunul sărbătorilor de iarnă, 170 de daruri au fost livrate tuturor persoanelor Centrul de Plasament pentru Persoane Vârstnice şi Persoane cu Dizabilităţi, în cadrul unei vizite a Asociației Investitorilor Străini. Darurile au conținut produse de igienă, produse alimentare, băuturi și dulciuri, achiziționate din bugetul FIA alocat pentru realizarea acestui proiect caritabil. În plus, companiile Efes Vitanta Moldova Brewery și Sudzucker au venit cu propriile contribuții de băuturi și cuburi de zahăr.

„Membrii Asociației Investitorilor Străini sunt companii puternice, cu experiență și istorie de business considerabile în spate. Pentru fiecare dintre aceștia, Responsabilitatea Socială Corporativă înseamnă implicare activă, investiții și apartenență la comunitate. Astfel, am decis să marcăm Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități printr-o vizită cu daruri la Azilul din Chișinău. Ne propunem să facem din această acțiune – o tradiție și le suntem recunoscători membrilor noștri pentru receptivitate”, a menționat Ana Groza, Directorul executiv FIA.

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități este marcată anual de Organizația Națiunilor Unite la data de 3 decembrie. Serbarea zilei are drept scop promovarea toleranței și incluziunii, precum și mobilizarea suportului în asigurarea demnității și a drepturilor persoanelor cu dizabilități.

https://agora.md/stiri/81029/gesturi-caritabile-in-luna-cadourilor-mai-multe-persoane-cu-dizabilitati-si-varstnici-de-la-un-centru-de-plasament-din-chisinau-au-primit-daruri-in-ajuns-de-sarbatori?fbclid=IwAR2uBwkdqPW6ouiB65F0SeTCrihgbnzmfUzZGvU-pPe_Dok_BH4u6-lAOr4